Mitä rekrytointipalvelunne pitävät sisällään? What do your recruitment services include?

 • Tarjoamme sekä osa- että kokoaikaista henkilöstövuokrausta että rekrytointipalvelua. Lisäksi sisaryrityksemme AW Academy tarjoaa räätälöityä rekrytointi- ja uudelleenkoulutusratkaisua, jonka avulla saat yritykseesi uutta osaamista nopeasti ja matalalla riskillä.

  Tarvitessasi työntekijää me hoidamme koko prosessin puolestasi, jotta sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

  Ero henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin välillä?

  Rekrytointipalvelussa me Academic Workilla etsimme asiakkaan puolesta sopivan työntekijän, joka rekrytoituu suoraan asiakkaalle. Toimeksianto laskutetaan kertaluontoisesti ja se perustuu onnistumiseen, eli laskutamme vasta kun sopiva henkilö on rekrytoitunut. 

  On myös tilanteita, joissa rekrytointi ei ole mahdollista tai kannattavaa, jolloin henkilöstövuokraus saattaa olla paras ratkaisu. Henkilöstövuokraus on riskitön ja nopea tapa löytää tarvittavaa osaamista, ja sen kautta voit koska tahansa rekrytoida osaajan vakituisesti itsellesi. 

  Molemmat palvelumallimme noudattavat samaa hakuprosessia.  

  Huom! Emme vastaa ao. kyselyn kautta jätettyihin kysymyksiin. Käytä muita yhteydenottotapoja.

  *******

  We offer full-time and part-time human resource rental services and recruitment services. In addition, our sister company AW Academy offers tailored recruitment and reskilling solutions, which can help your organization to get new expertise without any risks. 

  We will deal with your human resource needs, while you focus on your core operations. 

  The difference between renting and recruiting? 

  Recruitment services entail Academic Work finding the suitable candidate for the client on behalf of the client and the candidate is immediately employed by the client. The commission charge is nonrecurring and based on successfulness, so we only charge after the right candidate has been recruited. 

  There are also situations when recruitment is not possible or profitable and renting might be the best option. Human resource rental is a risk-free and quick way to get the needed expertise and you have the option to recruit the employee for a permanent position at any point. 

  Both of our service models have the same search process.

  Note! We do not answer questions or contact requests left below. Please use other contact information.

 • Löysitkö vastauksen kysymykseesi?

    

  Mihin kysymykseen et löytänyt vastausta?